Shop-blog Schattigebabykleertjes.nl


Mijn aller eerste shop-blog! Spannend.. In mijn hoofd heb ik al helemaal zitten hoe ik hem wil schrijven. Nu is het altijd maar afwachten of dat plaatje in mijn hoofd ook werkelijkheid wordt, ik ben namelijk niet zo technisch en ook niet zo creatief aangelegd, maar ach.. Ik ben wel mezelf en dat is waarschijnlijk ook een van de redenen dat jullie mijn blog lezen dus ik maak foto's a'la Lieke & schrijf een half creatieve blog a'la Lieke.


Op Instagram krijg ik regelmatig de vraag waar ik alle kleertjes van James koop. Nu baby nummer 3 onderweg is, dacht ik, laat ik mijn kleertjes voor James & baby nummer 3 gewoon eens in een blog gaan zetten. Zo is het voor jullie makkelijk te zien waar alles vandaan komt en als je het ook leuk vind voor jou mini, doe je gewoon 1 druk op de link. EASY!


Mijn eerste bestelling is van www.schattigebabykleertjes.nl de naam zegt het al, heerlijk geshopt voor mijn mini! De 20 weken echo heb ik nog niet gehad, maar mijn babysmaak is redelijk unisex dus daar kon ik al lekker mee aan de slag. In deze corona tijden bied online shoppen mij toch nog een beetje het "babygevoel" want lekker naar een babywinkel gaan om rond te neuzen zit er helaas niet in.Moodstreet-Petit boxpakje Jamie (warm white)

Materiaal: 100% biokatoen

Prijs: €28,99

Link: https://www.schattigebabykleertjes.nl/boxpakje-jamie-warm-white-baby-uni-mpbu.html

Wat mij als eerste opviel aan het boxpakje van Moodstreet-Petit was de stof, hoe lekker zacht ziet dit eruit? Nou ik kan je vertellen, zo zacht is het ook HEERLIJK! Wil er zelf wel in wonen, helaas net niet mijn maat. De kleur, geen wit-wit maar warm white, hou.ik.van en natuurlijk de knoopjes aan de onderkant ideaal voor het verschonen van een luier bij die mini's dan hoeft niet alles uit! Is vooral Dwight me ook weer erg dankbaar.Noppies - Broekje loose Lotje white/Longsleve Soly

Materiaal: Organic cotton

Prijs: Broek €13,99 - Longsleve €14,99

Link broek: https://www.schattigebabykleertjes.nl/broekje-loose-lotje-white-uni-noos.html

Link Longsleve: https://www.schattigebabykleertjes.nl/longsleeve-soly-anthracite-melange-uni-noos.html

Dit pakje van Noppies trok echt gelijk mijn aandacht, ik ben gek op grijs en op streepjes, dubbele jackpot! Ik heb hem in maatje 50 genomen , heerlijk voor de eerste weken met het overslag shirt. Geen moeilijk gedoe met over het hoofdje heentrekken bij de ini mini. James was bij zijn geboorte heel small en Noppies zat hem altijd zo mooi, vandaar dat er veel Noppies te vinden is in de nieuwe gardarobe van mini #3.Noppies - Broekje regular Lux (dark grey)/Longsleve Hester (white)

Materiaal: 100% biologisch katoen

Prijs: Broek €16.99 - Longsleve €11.99

Link Broek: https://www.schattigebabykleertjes.nl/gebreid-broekje-regular-lux-dark-grey-melange-uni.html

Link Longsleve: https://www.schattigebabykleertjes.nl/longsleeve-hester-text-white-uni-noos.html

Knit, knit, knit, knit! Ik hou er zooooooooooooo van.. Het knit broekje Lux is er trouwens ook in andere kleuren, heel erg tof! Het witte knit pakje van Noppies staat nog hoog op mijn lijstje, zeker een musthave!Moodstreet Petit - Boxpakje Jojo (antra)

Materiaal: 100% Biologisch katoen

Prijs: €33,99

Link: https://www.schattigebabykleertjes.nl/boxpakje-jojo-antra-baby-uni-mpbu.html

Nog een boxpakje van Moodstreet Petit, nu eentje met streepjes. Want ja, ik kon niet kiezen tussen met of zonder streepjes dus... Wisten jullie trouwens al dat Moodstreet Petit een duurzaam merk is? Zij streven een Zero-waste na, dus bijna tot geen afval van de stoffen waar zij mee werken! Love it.Noppies - Broekje loose Kirsten / Longsleve Hester (charcoal)

Materiaal: 100% biologisch katoen

Prijs: Broekje €13,99 - Longsleve €11,99

Link broek: https://www.schattigebabykleertjes.nl/broekje-loose-kirsten-white-aop-uni-noos.html

Link longsleve: https://www.schattigebabykleertjes.nl/longsleeve-hester-text-charcoal-uni-noos.html

Naast streepjes ben ik ook gek op stippen, dit broekje van Noppies is echt perfect. Door de grijze onderkant kan je hem lief & stoer dragen, dus zowel voor jongens als meisjes leuk! De longsleve is antracite grijs, mijn foto is echt enorm slecht maar hij is echt heel mooi egaal en donker grijs.Lodger - Rompertje Solid (ivory)

Materiaal: 100% katoen

Prijs: €11.92

Link: https://www.schattigebabykleertjes.nl/rompertje-solid-ivory.html

De rompers van Lodger, ik vind ze zo mooi! Omdat onze mini in September wordt verwacht, weten we nog niet goed wat we moeten doen met de kleertjes.. Deze romper kan ook heel leuk en simpel gedragen worden met een broekje, of zonder ;) maakt allemaal niet uit! Love it..


Aan al het moois komt een eind, helaas kan ik niet heel www.schattigebabykleertjes.nl leegshoppen maar ik heb een beginnetje gemaakt, wat zijn volgens jullie nog echte musthaves?


Liefs,

Lieke


164 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven