Schoen zetten onder de 1 onzin.. Dat bepaal ik zelf wel! 

Het eerste wat mensen zeggen als ze horen dat James zijn schoen mocht zetten is: "een schoentje zetten onder de 1 is echt onzin, ze snappen er nog helemaal niks van". Nou lieve mensen, dat bepaald deze mama zelf wel!

Oooh! Wat hou ik van de sinterklaas tijd! Misschien omdat ik er zelf zulke leuke herinneringen aan heb van vroeger, tot dat ene moment en ik op het aanrecht ging staan om helemaal boven in het keukenkastje te kijken. Snoep, ik was opzoek naar snoep.. Maar helemaal bovenin het keukenkastje bewaarde mijn sinterklaas al onze geknutselde tekeningen. Op dat moment moest ik alle kinderen uit mijn klas wel geloven, maar tot die tijd heb ik het fantastisch gevonden. Ik ging helemaal op in de sinterklaas gekte! Hoe leuk is het dan ook dat ik nu een mini heb met wie ik dit kan delen, de sinterklaas gekte voor James ging beginnen! (yaaaayyy)

Na de sinterklaas optocht (lees mijn eerdere Blog, enorm van genoten) was het tijd om zijn schoentje te zetten. De eerste keer je schoentje leeghalen moet natuurlijk wel in style! Dat vond James ook (ja echt!) dus hop hop, sinterklaas mijter op & naar beneden. Kijken of James wel lief was geweest.. Ik kan het in woorden beschrijven maar ik heb een fantastisch filmpje, deze laat alles zien! Kijk en geniet een beetje met ons mee..

Misschien snapt James nog niks van sinterklaas maar wij hebben een super leuke ochtend gehad samen. En ja, misschien is een schoentje zetten onder de 1 wel leuker voor mama dan voor James, maar héy.. Ik mag ook geniet momentjes hebben! En genoten heb ik, met volle teugen.. (ooohhh en james ook enorm, van zijn nieuwe speelgoed)
Speelgoed van James:

VTECH Zoomizooz Reis & leer locomotief - €22,95

VTECH Zoomizooz trio pack - €7,95

191 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven