Musthave Monday - Puckababy Gogo


De Puckababy Gogo.

Door een kleine vertraging vorige week i.v.m. Moederdag, deze week weer een hele toffe musthave-monday! De puckababy gogo, i-de-aaaaaaal! Onze baby zit 9 maanden lang (of ja, dat hopen we wel) lekker warm in mama's buik. Na de geboorte zijn er super veel indrukken en weersveranderingen voor de baby. Hierom gebruiken wij de eerste maand(en) een omslagdoek, zo blijft de baby lekker warm en voelt het extra veilig.


Geen Jasje.

Een jasje is niet nodig, als je even met je mini naar buiten gaat. Heel erg fijn, want die jasjes bij pasgeboren baby's. Niet. Te. Doen. dat is echt niet mijn hobby! Haha, schattig vind ik het wel, begrijp me niet verkeerd maar na James ben ik er echt achter dat ik comfort vooropstel aan uiterlijk! Ja mensen, jullie horen dit echt uit mijn mond komen. Gelukkig is de puckababy Gogo ook een plaatje dus ziet baby No.3 er nog steeds verrrrrry pretty uit!

Waarom koos ik voor de Puckababy gogo?

Er zijn veel omslagdoeken te koop, waarom koos ik voor de Puckababy gogo? Om de beginnen, begin ik met de voetjes. De voeten van de baby zitten in een gesloten onderkant, deze kan dus niet door onrustige babyvoetjes er vanaf worden getrapt en zo zitten te beentjes en voetjes hoe druk te baby ook is, altijd lekker warm! Ook heeft de gogo gordelgaten, waardoor de baby makkelijk slapend in de autostoel gelegd kan worden. De buitenkant is van Teddy en de binnenkant is van 100% katoen! Gezien James een gevoelige huid heeft, vind ik dit echt wel een vereiste. Omdat de baby in September wordt verwacht kozen wij voor de herfst/winter variant. Deze heeft een TOG waarde van 2.5 en de Gogo is te gebruiken tot 7 maanden dus kunnen we de hele herfst/winter er plezier van hebben! Er is ook een lente/zomer variant, deze heeft een TOG waarde van 0.5 en is van 100% katoen. De gogo sluit je met wel 3 klittenbandstrippen, waardoor de baby zich er echt niet makkelijk los uit krijgt, een klein broertje of zusje trouwens ook niet ;-) handig! Ook heeft de gogo een handig lusje waaraan je de gogo makkelijk op kan hangen.

Wil je een Puckababy Gogo aanschaffen?

Prijs: Zomervariant €25 - Wintervariant €49.95

Link: https://puckababy.com/nl/gogo#variant_teddy

Kleur: Teddy Oslo

Mocht je nieuwsgierig zijn en nog vragen hebben, mag je deze altijd aan me stellen! Stuur me een prive bericht op Instagram & ik help je graag met al je vragen.


Liefs,

Lieke

231 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven