Musthave Monday - Luierrugzak Riga Perfo van Little Company

Ken je die ene moeder die alles aanstoot, laat omvallen, kwijtraakt.. Yup, that's me! Op pad gaan met James is een soort van mission impossible en dan krijg ik er straks nog zo'n lekker ventje bij. Tijd om het anders aan te pakken, die 3 luiers en pak billendoekjes die ik elke keer onhandig in mijn handtas prop, die hebben een update nodig!


Ik stuitte op de luierrugzak Riga Perfo van Little Company. Als eerste sprak mij het design aan, dit is een stoere rugzak. Niet zo'n duf ding waardoor ik me er niet prettig bij voel, nee de cognac kleur en het design maakte bij mij


Naast het mooie design van de tas is hij ook erg functioneel, zo heeft de tas naast de 2 grote 'hoofdvakken' 7 vakken. Erg handig zeker nu ik straks van alles mee moet nemen voor een peuter en een baby. Zo kan ik de koekjes van James gescheiden houden van de billen crème van baby no.3, yep dat is echt nodig zoals ik al zei.. Onhandig by nature..
Aan de buitenkant van de tas zitten aan de zeikant 2 vakken. Ook dit vind ik ideaal, daar kan ik een fles melk/ranja in doen en heb ik deze altijd binnen handbereik. Ook als ik bijv. Op de fiets zit. Probeer dat maar eens, soepel van je fiets afstappen met 2 kids & in je bodemloze tas opzoek naar een flesje drinken. Nee, ik zeg i-de-aaal!


Ik gebruik hem nu 2 weken en voor mij echt geen andere tas meer! Met 1 kind vind ik het al zo veel fijner om mijn handen allebei vrij te hebben. En dat de tas goed bij mijn outfits past, dat is mooi meegenomen.


Model: Riga Perfo - Little Company

Kleur: Cognac

Prijs: €89,99

Link: https://www.babypark.nl/little-company-riga-perfo-luierrugtas-cognac.html


Op mijn Instagram (druk boven aan de site op mijn foto's en je komt er) mag ik een luiertas van Little Company weggeven. Neem een kijkje en doe mee!


Liefs,

Lieke

1.058 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven