Musthave Monday - Kipkep


Leuk dat jullie meelezen met mijn aller eerste musthave-monday! Toen ik 16 weken geleden erachter kwam dat ik zwanger was van ons derde kindje schoot er van alles door mijn hoofd, je kent het wel.. Die positieve test neemt naast heel veel blijdschap en geluk ook enorm veel gedachtes met zich mee. Opeens wordt je moeder, wauw! Zo bijzonder maar ook overweldigend, want nu moet ik voor iemand gaan zorgen. In mijn geval voor nog iemand gaan zorgen, naast James. Waar veel moeders moeite mee hebben zijn alle handige gadgets voor baby's die te koop zijn, want het moment dat je een babyspeciaalzaak binnenstapt heb je géén idee waar je moet beginnen! Nou dat bracht me op een idee, bij James heb ik al het een en ander meegemaakt en ik dacht, laat ik mijn ultieme musthaves eens met jullie delen. Zo ontstond de musthave-monday, elke maandag een blog met tips vanuit mij over mijn favoriete shop.

De Kipkep Woller.

Wat een uitvinding voor krampjes bij je mini! De woller geeft rust en ontspant het buikje. Tijdens krampjes doe je hem even 30 seconde in de magnetron zodat hij warm wordt en leg je hem daarna op het buikje van je mini. Door de warmte ontspant je mini en heeft zo minder last van de krampjes. Echt een uitvinding en een musthave! Ook voor de mama's want naast dat je de woller warm kan maken, kan hij ook in de diepvries en bied zo echt verlichting tijdens de stuwing! Win/win zeg ik.


Kleur: Ziggy grey, maar er zijn nog 5 andere kleuren.

Kosten: €22.95

Link: https://kipkep.nl/product/woller-warmtekussen/

De Kipkep Napper.

Je loopt in een winkel met je mini, trots achter de kinderwagen en dan ruik je het; Holy shit, dit zijn geen rozenblaadjes. Met moeite wurm je je met kinderwagen in een invalidetoilet waar een verschoningstafel hangt (als je geluk hebt). Je pakt je mini uit de wagen maar echt heel hygiënisch voelt het niet om hem/haar op de tafel en soms zelfs op de grond te moeten verschonen. Kipkep heeft hiervoor de napper, een gevoerd verschoonmatje die je aan 2 kanten kunt gebruiken. Een zachte kant (voor de plasluiers) en een afneembare kant (voor de poepexplosies). Ide-aal! Zeker omdat hij gevoerd is, mocht je dan noodzakelijk op de grond verschonen dan ligt je mini nog lekker zacht. Bij de Napper zit ook een luiertasje, heel handig! Zo sta je helemaal niet met je handen in het haar omdat je toch echt vorige week een luier in je tas had gestopt? (yep, thats me) of 3 kwartier met 1 hand op je baby en de andere in die bodemloze put te zoeken naar je luier.. (yep also me) ik ben fan!


Kleur: Ziggy Grey, maar er zijn nog 5 andere kleuren.

Prijs: €25.95

Link: https://kipkep.nl/product/napper-combi-verschonings-set/

De Kipkep anti-krab wantjes (mittens).

Die schattige babyhandjes, kan er geen genoeg van krijgen. Wel kan ik je vertellen dat de nageltjes van James, hoe schattig zijn handjes ook waren, net messen waren. Hoe komen die nageltjes zo enorm scherp? De wantjes van Kipkep zijn enorm zacht. Omdat je de eerste dagen ongeveer 1000 foto's van je baby in elk mogelijk denkbare positie maakt vind ik het ook leuk als de anti krab wantjes er ook mooi uit zien. En zeg nou zelf, beauty's toch! Wat ik leuk vind is dat ze ook matchen met de Woller, ik hou van matchy matchy!


Kleur: Ziggy grey, is er nog in 2 andere kleuren.

Prijs: €7.95

Link: https://kipkep.nl/product/anti-krab-wantjes/

Zo! Dit was mijn eerste musthave-monday. Op mijn instagrampagina mag ik 1 woller van Kipkep (www.kipkep.com) weggeven! Dus ben je na het lezen van mijn blog net zo enthousiast als ikzelf? Doe mee en maak kans!

https://www.instagram.com/p/B_puOqQDAHe/ (klik,klik,klik)


Liefs,

Lieke

220 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven